Kuntalaisaloite.
Salibandy Team -97 ryJulkaistu: 05.11.2021 17.48

Kuntalaisaloite.

Iso kiitos Järvenpään kaupungille ja liikuntatoimelle rohkeudesta lähteä monipuolistamaan Järvenpään lähiliikuntapaikkoja! Nyt se on samalla virallista! Järvenpään Nummenkylään valmistuu 11/2021 Järvenpään ensimmäinen multisport alustainen lähiliikuntapaikka, joka soveltuu erinomaisesti paitsi salibandyyn, myös monen muunkin lajin harrastamiseen! Iso kiitos myös kaikille seuramme syksyn alussa tekemään kuntalaisaloitteeseen äänensä antaneille. Järvenpään kaupungin virallisen vastauksen voi käydä lukemassa kyseisestä kuntalaisaloitteesta. Aloitteen linkki ja Järvenpään kaupungin virallinen vastaus löytyy tämän viestin ensimmäisestä kommentista.


Vaikka kuntalaisaloite on vasta syksyllä tehty, olemme seuramme SB-97 puolesta vuoden verran pyrkineet saamaan Järvenpäähän salibandyyn soveltuvia lähiliikuntapaikkoja ja käyneet hyvässä yhteistyöhengessä keskusteluja aiheesta Järvenpään kaupungin kanssa. Samaiset liikuntapaikat ovat olleet erittäin toimivia ja käytettyjä muulla suomessa ja ajatus Multisport alustaisten lähiliikuntapaikkojen saamisesta Järvenpäähän lähti liikkeelle juuri tästä lähtökohdasta.

Samalla täytyy esittää nöyrä kiitos kaupunkien liikuntatoimen henkilöille Jyväskylässä, Seinäjoella, ja Lapualla. Kun teimme SB-97 puolesta Järvenpään kaupungille toimitettavaa selvitystä Multisport päällystetyistä liikuntapaikoista ja niiden käyttökokemuksista muualla suomessa, saimme sieltä täysin pyyteetöntä apua. Ihmiset jotka vastaavat tuntemattomasta numerosta tulevaan puhelinsoittoon ja ovat sen pohjalta valmiita käyttämään omaa aikaansa asian edistämiseen toisessa kaupungissa, ovat jotain mitä ei pysty edes sanoiksi pukemaan. Kuntien ja kaupunkien työntekijöille iso hatun nosto!

Ja jos salibandy harrastuksena kiinnostaa, niin käy tutustumassa seuran toimintaan osoitteessa https://www.sb97.com/. Harrastusmahdollisuuksia löytyy niin tytöille kuin pojille. Seurassa on erittäin hyvä henki ja aktiivista toimintaa! Nähdään Nummenkylässä pelien merkeissä!

Terveisin Salibandy Team 97