Julkaistu: 20.09.2021 12.14

Jopox käyttöönotto on aloitettu

Tervehdys,

olemme ottamassa jälleen yhden edistysaskeleen hienon seuramme taipaleella. Konkreettisesti se on tämä palvelu, jossa parhaillaan tätä uutista luet :)

Jopox mahdollistaa meille tietosuojalainsäädännön mukaisen toiminnan tavalla, jossa täsmälleen tiedämme, ketkä seurassa toimivat, pelaavat, missä ja milloin. Myös toiminnan kulmakivi varojen kerääminen eli laskutuksen pyörittäminen helpottuu ja näet maksujen tilanteen helposti palvelusta (voit vihdoin unohtaa excelit ja sähköpostiin tupsahtavat laskut, täältä Jopoxista löytyy tulevaisuudessa kaikki). Samalla seuran kotisivut uudistuvat ja tulevat jatkossa toimimaan, kehittymään ja pysymään osittain automaattisesti ajan tasalla tämän palvelun yhteydessä. Kaikki tämä tuo tehokkuutta seuran toimintaa ja laskee paineita kasvattaa seuran jäsen- tai toimintamaksuja. Näin pystymme tarjoamaan tämän hienon lajin harrastamisen mahdollisimman edullisesti, mitä se toki on jo tänä päivänä.

Ota itsekin Jopox käyttöön nyt heti. Sen saa appina puhelimeen ja käyttö on helppoa. Näin joukkuiden vapaaehtoiset toimijat aina tietävät ketkä tulevat tapahtumiin ja he voivat suunnitella ne mahdollisimman hyvin.

Mukavaa syksyä ja alkavaa juhlakautta teille kaikille

Markus Niemi-Nikkola
Toiminnanjohtaja
SB-97